Seksioni ynë i vajit të ullirit përmban një përzgjedhje jashtëzakonisht të shijshme të vajrave ekstra të virgjër me cilësi të lartë. Të përkryer për sallatë, marinim dhe çdo lloj gatimi dhe më shumë

Vaj Ulliri 1L

Aciditeti: 0.22%

Vaj Ulliri 0.5L

Aciditeti: 0.22%