CHARDONNAY RISERVA

1.700L

VRESHTI
Kategoria: I bardhë
Varieteti i rrushit: Chardonnay 100%
Zona gjeografike: Lundër, Tiranë
Emri i Vreshtit: Ligata e Agait
Densiteti i mbjelljes: 4500 hardhi/ha
Rendimenti për hektar: 7 t/ha
Lartesia mbi nivelin e detit: 200-300 m
Drejtimi: Veri – Jug
Metoda e kultivimit: Kordon me kalema
Llojii tokës: Argjilore
Periudha e vjeljes: Fillim Shtatori 2018

Categories: ,

Përshkrimi

VINIFIKIMI
Egrapimi
Macerim në të ftohtë pre-fermentativ: 5°C
Fermentimi: 15 – 19°C
Stazhionimi: 6 muaj në serbator inox dhe 3 muaj në voza lisi Francez e të reja
Kthjellimi: Natyral në serbator inox
Amballazhimi në shishe: 2 Gusht 2019
Amballazhuesi: Kantina Lundra
Stazhionimi në shishe: 6muaj

TË DHËNA TEKNIKE
Alkool: 13.5 %
Aciditeti total: 5.6 g/l
pH: 3.22

Vlerësime

There are no reviews yet.

Shkruaj një vlerësim për "CHARDONNAY RISERVA"

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment