Shop

RAKI RRUSHI 75CL

VRESHTI
Kategoria: Distilat
Varieteti i rrushit: Shesh i Bardhe
Zona gjeografike: Lunder, Tirane
Emri i Vreshtit: Tek Rrahi
Densiteti i mbjelljes: 5000 hardhi/ha
Rendimenti per hektar: 12 t/ha
Lartesiambinivelin e detit: 200-300 m
Drejtimi: Veri – Jug
Metoda e kultivimit: Kordon me kalema
Llojii tokes: Argjilore
Periudha e vjeljes: Tetor 2018

Categories: ,
Description

Description

VINIFIKIMI/DISTILIMI
Egrapimi
Fermentimi: 15 – 19°C
Distilimi: Leng pa bersi, me zjarr natyral druri dhe kazan bakri
Maturimi: 6 muaj deri ne kthjellim natyral ne serbatore inox
Amballazhimi ne shishe: 2 Maj 2019
Amballazhuesi: Kantina Lundra
Stazhionimi ne shishe: 3 muaj

TE DHENA TEKNIKE
Alkoohol: 47 % v/v

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RAKI RRUSHI 75CL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *