VAJ ULLIRI LUNDRA EKSTRA I VIRGJËR, 100% ORGANIK

Aroma karakteristike e frutit të ullirit të freskët dhe delikat. Me pamje të verdhë në jeshile. Acididet 0,2 % I përftuar nga presimi i ftohtë në mënyrë që të garantohet cilësia dhe vlerat ushqyese.