HISTORIA JONË

Kantina e familjes Tufa është e vendosur në peisazhin kodrinor në Lundër, midis Dajtit dhe Tiranës. Ajo të sjell në mend kantinat e Toskanës dhe të Piemontit të cilat kanë një peisazh që rrallë herë e ndesh.kantine  vere

Kjo kantinë prestigjoze qëndron midis vreshtave historike, kodrinave me ullishte shumë vjeçar, freskinë e mikroklimës malore dhe kodrinore të zonave nën Dajt..kantine  vere

Shtëpia jonë është një kantinë e pashme e cila qëndron krah për krah me vreshtat tanë të ndërtuar si një pazëll artistik dhe te kuruara në detaj. Kohët e fundit stafi ynë praktikon metoda bio-dinamike në punimin dhe rritjen e vreshtave, si edhe kujdesin për impaktin ambiental.

LEXO MË SHUMË
kantina me e bukur e veres shqiptare, kantine vere, the best wine in albania

PRODUKTET TONA

Vreshti Tek Rrahi është blloku jonë kryesor i prodhimit të variatetve të ndryshme të rrushit. Ky vresht ndodhet në zonën kodrinore të Lundrës. Struktura e tokës është e mesme dhe ranore. Kjo përbërje lejon asimilimin sa më të shpejtë të ushqyesve tek bima.

VIZITONI KANTINËN

DHE DEGUSTONI PRODUKTET TONA

Kantina e familjes Tufa ofron një sasi të kufizuar degustimesh private të cilat bëhen vetëm me takime paraprake. Hapësira është e kufizuar, kështu që ju inkurajojmë të rezervoni paraprakisht jo më pak se 48 orë përpara.

Ju mirëpresim.

Adresa: Lundër, Tiranë, Albania
Cel: +355 67 400 3003
Email: lundrawine@gmail.com

Përveç kantinës, produktet tona i gjeni në të gjitha rrjetet e supermarketeve dhe marketeve: Big Market, Spar, Xhangolli, Anna Market, Eco Market, Etj.

Vera mund të jetë pjesë e një jetese të shëndetshme dhe të balancuar. Konsumi i tepërt ose i papërshtatshëm i pijeve që përmbajnë alkool mund të shkaktojë probleme shëndetësore, si dhe aksidente rrugore.

Histori shqiptare nga Alma Çupi - Vera Lundra elite ne cilesi!